Käsihallintalaitteet

Myymme laadukkaat Menox, Carospeed  ja EasyDrive käsihallintalaitteet. Lisätietoa saat käsihallintalaitteista ottamalla meihin yhteyttä.

Menox Hand Control -käsihallintalaitteet ovat apuvälineitä, joilla ohjataan käsikäyttöisesti auton hallintalaitteita. Menoxin avulla ajaminen on turvallista ja miellyttävää. Menoxin hallinta tapahtuu oikealla kädellä kuten vaihteenvalitsimenkin. Menox on kolariturvallinen ajohallintalaite, auton jalkatilassa ei ole ylimääräisiärautatankoja. Näin Menox ei myöskään estä tulevaisuudessa polviairbagin käyttöä. Menox ei ole tiellä eikä esteenä siirryttäessä autoon, tai autosta pois.


Kädensija voidaan varustaa kytkimillä, joilla ajovalot, vilkut, lasinpyyhkijät, tuulilasinpesulaiteja äänitorvi voidaan kytkeä kädensijaan, jolloin suuri osa ajotoiminnoista hoituu samassa pisteessä. Näin kaikki toimintoja voidaan käyttää yhtäaikaisesti jarrutuksen, kaasutuksen ja ohjauksen kanssa. Menox toimii yhden suoran ja ergonomisen liikeradan avulla, joten kaasun ja jarrun hallinta liikennevirrassa on selkeää ja helppoa. Eteenpäin työnnettäessä jarrutetaan ja taaksepäin vedettäessä lisätään nopeutta.


Menox Hand Controls voidaan rakentaa räätälöidysti jokaisen kuljettajan oman toiveen ja tarpeen mukaan. Auton sähköiset lisätoiminnot kytketään toimimaan alkuperäisten toimintojen rinnalle.

Lataa esitteemme tästä

Käsihallintalaite Carospeed

Käsihallintalaite ja kaasukehä

Menox käsihallintalaite

EasyDrive siirrettävä käsihallintalaite